Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δωρεάν ίντερνετ σε όλους τους δημόσιους χώρους της Μεταμόρφωσης μέσω του WiFi4EU

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμος Μεταμόρφωσης επιλέχτηκε δεύτερος στους 117 Δήμους της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπέγραψε το μνημόνιο συνεργασίας για τη χρηματοδότηση του έργου παροχής δωρεάν πρόσβασης των πολιτών στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω ασύρματης πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους μέσω του κουπονιού WiFi4EU ύψους 15.000 ευρώ και έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εύρεσης αναδόχου υλοποίησης του έργου.
Το έργο WiFi4EU Call 1, απευθύνεται στους πολίτες και στους επισκέπτες πόλεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες και κέντρα υγείας.
Με το έργο αυτό και με την αναγνώριση της επάρκειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Δήμος Μεταμόρφωσης κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ψηφιακή εποχή της Έξυπνης Πόλης.
Ο Δήμαρχος Μιλτιάδης Ι. Καρπέτας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα WiFi4EU και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού του Δήμου στην προσπάθεια αξιοποίησης κάθε δυνατότητας για ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων που στόχο έχουν τη βελτίωση της ψηφιακής καινοτομίας στην πόλη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ