Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε η άδεια δόμησης του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Δημοσιεύθηκε στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η Άδεια Δόμησης του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης από τη ΚΤΥΠ Α.Ε. στο 63ο Ο.Τ., που περικλείεται από τις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Δελφών, Λειβαδείας και Τατοΐου.
Το οικόπεδο επί του οποίου θα ανεγερθεί το 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης έχει επιφάνεια 11.922,55 τετ. μέτρα, από τα οποία το κτίριο θα καταλαμβάνει 1.571,19 τετ. μέτρα, με συνολική δομήσιμη επιφάνεια 2.717,83 τετρ. μέτρα και θα αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι στην άδεια δόμησης προβλέπεται ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου επιφάνειας 10.351,36 τετρ. μέτρα και προς φύτευση χώρος επιφάνειας 7.346,85 τετρ. μέτρα, ικανοποιητικός χώρος δηλαδή για τη διαμόρφωση αθλητικών χώρων και χώρων πρασίνου.
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων του Δήμου Μεταμόρφωσης, κα Μαρία Λυμπέρη, δήλωσε σχετικά: «Η κατασκευή του σχολείου θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σχολικών κτιριακών υποδομών στο Δήμο . Και επιπροσθέτως η τελική διαμόρφωση του εν λόγω οικοπέδου, που βρίσκεται σε μία από τις εισόδους του οικιστικού ιστού της πόλης με τη κατασκευή αθλητικών χώρων και χώρων πρασίνου, θα δώσει πνοή ζωής και θα βελτιώσει την εικόνα της πόλης σε μέγιστο βαθμό.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ