Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δείτε το προφίλ του Παναγιώτη Χρυσανθίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Χρυσανθίδης Παναγιώτης του Ιωάννου και της Σοφίας είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Διατηρεί από το 1983 (Φ. Γκινοσάτη 55) στη Μεταμόρφωση Τεχνικό γραφείο και παράλληλα είναι Διευθυντής Πολεοδομίας της ΚΤΥΠ ΑΕ για σχολεία, νοσοκομεία, Δικαστικά Μέγαρα, Καταστήματα Κράτησης και Δημόσια κτίρια της Χώρας.

Γεννήθηκε στο Νευροκόπι το 1956 από πρόσφυγες βιοπαλαιστές γονείς και το 1960 μετοίκησε η οικογένεια στην Αθήνα και σαφώς είναι θρέμμα Κουκουβανιώτης. Έφυγε για σπουδές το 1976 και στρατιωτικές υποχρεώσεις. Το 1983 επέστρεψε στο τόπο που μεγάλωσε. Άμεσα έδειξε το ενδιαφέρον του και εκλέχτηκε Πρόεδρος Συνοικιακών Συμβουλίων. Έχοντας προσφυγική καταγωγή το 1983 συμβάλει για την ίδρυση του Μεγάλου εκπολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου «Εύξεινος Πόντος». Το 1984 με σύμβαση προσλαμβάνεται στον ΟΣΚ και συνεισφέρει στη μεγάλη ανάπλαση Σχολικών κτιρίων στη Μεταμόρφωση. Το 1986 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με το Γιάννη Χριστονάκη και διατελεί Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Με ακούραστη δουλειά προσφέρει στο τόπο του. Για δύο τετραετίες επίσης διατέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Το 1998 εκλέγεται με τον Δήμαρχο Τάκη Παπαχρυσάνθου και διατελεί αντιδήμαρχος των οικονομικών του Δήμου καθώς επίσης αναλαμβάνει προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Συντελεί στην αναβάθμιση του Εμπορικού κέντρου της πόλης, στην ιδέα ίδρυσης και κατασκευής κολυμβητηρίου  (Ολυμπιακών προδιαγραφών), καθώς επίσης στην ανάπλαση του Συνεδριακού Κέντρου και σε άλλες πολλές Ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις. Το 2002 ιδρύει και ηγείται ψηφοδελτίου ως υποψήφιος Δήμαρχος της «Δημοτικής Αναβάθμισης» και το 2006 συμμετέχει στις προκριματικές για το χρίσμα του Υποψηφίου Δημάρχου.

Όλα τα χρόνια είτε εντός Συμβουλίου είτε εκτός, δούλεψε με ανιδιοτέλεια για τον τόπο και μόνο με γνώμονα το καλό της Μεταμόρφωσης. Έτσι και σήμερα με το ίδιο σκεπτικό συνεχίζει ενώνοντας το ψηφοδέλτιό του με τον επιτυχημένο νυν Δήμαρχο Μιλτιάδη Καρπέτα. Προσδοκούμε και προσδοκά στην αναβάθμιση του τόπου και γι αυτό ζητά την προτίμησή σας στις εκλογές του Μαΐου.

Σας ευχαριστεί από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και δεσμεύεται να είναι αντάξιός.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης  της παράταξης «Νέα Πορεία» του Μιλτιάδη Καρπέτα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ