Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Δήμος Μεταμόρφωσης: Ξεκινούν οι προβολές της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρηση ανακοίνωσαν την έναρξη των προβολών της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης.

Επιλεγμένες ταινίες που έχουν προταθεί ή αποσπάσει διακρίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, για μεγάλους και παιδιά (κάθε ηλικίας), θα προβάλλονται όλη την εβδομάδα (εκτός Δευτέρας), αποτελώντας μια ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγίας, ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης για τους δημότες.

Όπως αναφέρεται, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα, καθώς βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς.

Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο Θεατράκι Σκεπαστού Αττικής Οδού στις 20.30 το βράδυ παραμένοντας εκεί για το υπόλοιπο του μήνα. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η Λέσχη θα επιστρέψει στον γνώριμο και αγαπημένο χώρο του προαυλίου του 1 ου Δημοτικού Σχολείου έως και τις 27/8, ενώ θα κλείσει τον κύκλο των προβολών και πάλι στο Θεατράκι Αττικής Οδού από 28 Αυγούστου μέχρι και 6 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα στις 19.00 το απόγευμα, στο Σκεπαστό της Αττικής Οδού, λίγο πριν την πρώτη προβολή, θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, σχετική ενημερωτική δράση και περίπατος στο κέντρο της Μεταμόρφωσης.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα προβολών

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ