Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Δήμος Μεταμόρφωσης – ΕΕΑ: Σύσκεψη εργασίας για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της πόλης.

Οι κύριοι άξονες της συζήτησης ήταν να υπάρξει μια πρώτη εικόνα για τις δράσεις, καθώς και τα ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης και επιμόρφωσης στελεχών των επιχειρήσεων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Ελλάδος και την Περιφέρεια Αττικής.

 

 

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος βρήκαν αρκετά σημεία όπου η Μεταμόρφωση μπορεί να ενταχθεί και να αποτελέσει έναν από τους πρώτους συμμετέχοντες. Επομένως, αφού προηγηθεί η συνεργασία των επιτελείων μεταξύ των δύο φορέων, του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θα ακολουθήσει σύντομα εκ νέου συνάντηση, προκειμένου να οριστικοποιηθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, για την ενίσχυση των επιχειρήσεων σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία. Προκειμένου να συνταχθεί και να υλοποιηθεί ένας συγκεκριμένος «οδικός» χάρτης.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, Νίκος Γρέντζελος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δήμητρα Σκοπελίτη, καθώς και συνεργάτες των δύο πλευρών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ