Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το νέο όχημα της δημοτικής συγκοινωνίας Μεταμόρφωσης (videos)

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εφημερίδα μας βρέθηκε στην πρώτη διαδρομή του νέου υπερσύγχρονου λεωφορείου του Δήμου Μεταμόρφωσης, το οποίο θα εξυπηρετεί την υπάρχουσα γραμμή της δημοτικής συγκοινωνίας της πόλης, που τη συνδέει με τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής.

Στην πρώτη αυτή “βόλτα” του νέου οχήματος του δήμου επιβιβάστηκαν και ο δήμαρχος της πόλης, κ. Στράτος Σαραούδας, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, κ. Στέλιος Σαριδάκης, προκειμένου να εξάγουν τα πρώτα συμπεράσματα για την διαδρομή που ακολουθεί η πρώτη γραμμή και να εξετάσουν τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

Η κάμερα του xtypos.gr κατέγραψε το πρώτο δρομολόγιο και τη συνομιλία με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο, όπως και με τους πρώτους επιβάτες.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης αναφέρθηκε στην υλοποίηση μία δέσμευσης της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες και έδωσε και την είδηση πως σε τρεις με τέσσερις μήνες θα αποκτήσει ο δήμος και δεύτερο λεωφορείο.

Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος ανέφερε: «Το να βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο ολοκαίνουργιο λεωφορείο της δημοτικής μας συγκοινωνίας, μόνο ικανοποίηση μου προκαλεί. Ικανοποίηση που μια ακόμη ανάγκη της Μεταμόρφωσης, ένα ακόμη αίτημα των συμπολιτών μας και μια υπόσχεσή μου πραγματοποιείται. Ικανοποίηση που διακρίνω στα πρόσωπα και τα λόγια όλων των επιβατών.
Που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη διαδικασία αγοράς και κυκλοφορίας του, ενώ σύντομα θα προμηθευτούμε και ένα δεύτερο λεωφορείο.
Και δε μένουμε εδώ, καθώς -αν πάνε όλα καλά- μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» επιδιώκουμε να πάρουμε και ένα ηλεκτρικό λεωφορείο που θα καλύψει πλήρως της ανάγκες μας και ολοκληρώσει την αναβάθμιση της δημοτικής μας συγκοινωνίας.

Ωστόσο καλά τα χαρτιά και οι μελέτες, αλλά πάντοτε πρέπει να έχεις εικόνα και από κοντά. Για αυτό και είμαι σήμερα εδώ. Συνομίλησα λοιπόν με επιβάτες για πιθανές αλλαγές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, πέραν της επικείμενης πρόσθετης λειτουργίας μιας ακόμη γραμμής και της επέκτασης του ωραρίου μέχρι και το απόγευμα. Ενώ φυσικά, έχοντας πλέον τα απαιτούμενα μέσα, ξεκινούμε την προβλεπόμενη διαδικασία για έγκριση της μεταφοράς φοιτητών στο Πανεπιστήμιο».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του δημάρχου:

Την μεγάλη τους ικανοποίηση εξέφρασαν οι πρώτοι επιβάτες που βρέθηκαν στο νέο λεωφορείο του δήμου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μας δήλωσαν:

Τέλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Στέλιος Σαριδάκης, αναφέρθηκε στην απαίτηση πολλών πολιτών για την αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας.

Ακολουθεί το βίντεο με την δήλωσή του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ