Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αλήθειες για τη συστέγαση του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης στο διαδημοτικό Γυμνάσιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το ζήτημα της συστέγασης του 2ου λυκείου Μεταμόρφωσης στο χώρο του 3ου γυμνασίου Μεταμόρφωσης – Ηρακλείου τοποθετήθηκε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του σχολείου, κα Μαρία Χαλκιά – Μπίτη με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ανέφερε: «Διάβασα σήμερα κάποιες αναρτήσεις όσον αφορά την συστέγαση του 2 λυκείου Μεταμόρφωσης στο χώρο του 3ου γυμνασίου Μεταμόρφωσης – Ηρακλείου που είμαι πρόεδρος αυτή τη στιγμή του συλλόγου γονέων και φρονώ ότι πρέπει να απαντήσω! Καταρχάς, η στέγαση και της δεύτερης τάξης του λυκείου ήταν δεδομένη από τον προηγούμενο Μάρτιο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό τώρα!
Και γιατί τόσο ενδιαφέρον κάποιων ενώ είχαν την δυνατότητα να ξανασυμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του συλλόγου δεν το έκαναν. Γιατί όπως είναι γνωστό οι προηγούμενες εκλογές ήταν παράτυπες. Άρα ο προηγούμενος σύλλογος ήταν άκυρος το γνωρίζουν και οι πέτρες.
Εγώ προσωπικά και τα υπόλοιπα μέλη θα φροντίσουμε για την ομαλή λειτουργία και των δυο σχολείων. Και σε συνεργασία με τον δήμαρχο θα βρούμε λύση για του χρόνου που όντως θα έχουμε χωροταξικό πρόβλημα.
Καλό θα ήταν οι γονείς να απευθύνονται σε εμένα να τους λύνω τις απορίες έτσι να μην δημιουργούνται εντυπώσεις εσφαλμένες να μην τις χαρακτηρίσω σκόπιμες.
Με την ευκαιρία ζητώ συγγνώμη από τους γονείς αν έγινα η αιτία να χάσουμε όλοι τους Μεσίες που θα έφτιαχναν το 2ο λύκειο αύριο το πρωί μοιράζοντας 2.500 χαρτιά εναντίον της δημοτικής αρχής και η ζωή συνεχίζεται.
Τα σχολεία λοιπόν δεν φτιάχνονται έτσι και είναι σαφές ότι το πολυκαθηστέρησαν! Δήμαρχε ακούς.
Πάντως να καταπιώ τα παιδιά δεν θα το κάνω και φυσικά ούτε πρόθεση ούτε διάθεση έχω να κάνω αντιπολίτευση στο δήμαρχο δεν είναι δουλειά του συλλόγου αυτή.
Καληνύχτα η πρόεδρος του σχολείου η ορίτζιναλ όχι η μαϊμού. Με συγκινήσατε πάλι με το μεγάλο σας ενδιαφέρον για παιδιά. Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ. Πανάθεμά σας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ