Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Ένα «Χαρούμενο Δημιουργικό Καλοκαίρι 2022» ξεκινά για τα παιδιά της Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις 8 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στο «Χαρούμενο Δημιουργικό Καλοκαίρι 2022» που διοργανώνονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία με ασφάλεια, ξεγνοιασιά, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες θα ζήσουν τα παιδιά από 5 έως 12 ετών από τις 20 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου 2022 στις εγκαταστάσεις του 7ου και του 2ου Δημοτικού Μεταμόρφωσης.

Ένα Summer Camp όπου τα παιδιά θα ζήσουν όμορφες στιγμές με ένα πλούσιο πρόγραμμα (εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό). Όπου θα αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες και θα ψυχαγωγηθούν, μετά από μια ιδιαίτερη και μακρά περίοδο περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, volley, χορός πολεμικές τέχνες, ολυμπιακά αθλήματα

Δραστηριότητες: εργαστήρια χειροτεχνίας/ κατασκευών, οικολογικές δράσεις, εικαστικό εργαστήριο, εκπαιδευτικές προβολές, θεατρικό εργαστήρι, μουσικοκινητική αγωγή, λαϊκή παράδοση

Εκδρομές: στη θάλασσα και σε χώρους εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος

Η διαδικασία των εγγραφών πραγματοποιείται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) ώρες 09.00-14.00 στα γραφεία της Δημοτικούς Κοινοφελούς Επιχείρησης (Κορίνθου 21, 1ος όροφος, τηλ: 2102845008) με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ