Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Άγνωστοι βανδάλισαν το γήπεδο μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Στράτος Σαραούδας καταδικάζει τον εκ νέου βανδαλισμό του γηπέδου μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης.

Όπως αναφέρει:

“Μόλις ενημερώθηκα ότι βανδαλίστηκε -για δεύτερη φορά- το γήπεδο-μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης. Και προφανώς με δόλο, αν σκεφτούμε τα πρόσθετα μέτρα φύλαξής του τόσο από εργαζόμενο του Δήμου, όσο και από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Ένα γήπεδο που ολοκληρώθηκε πριν μόλις λίγες ημέρες και ήταν πραγματικό κόσμημα. Σε ένα σχολείο στο υπάρχουν συνεχείς φθορές σε όποιες εργασίες- παρεμβάσεις και αν γίνουν.
Καταδικάζω προσωπικά και απερίφραστα τον βανδαλισμό του γηπέδου-μπάσκετ, όπως άλλωστε είχα κάνει και με τον βανδαλισμό του γηπέδου- «μπαλόνι» στον ίδιο ακριβώς χώρο.
Στάση την οποία είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και αστερίσκους, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, οι φορείς και οι συμπολίτες της Μεταμόρφωσης. Όλοι όσοι υπεύθυνα ενδιαφερόμαστε για το καλό της πόλης μας.
Στους υπευθύνους βανδαλιστές- δολιοφθορείς και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς τους, διαμηνύω ότι τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές στην πόλη μας και ότι θα ακολουθηθεί κάθε δυνατή νόμιμη διαδικασία”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ