Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Υπεγράφη η σύμβαση για αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες στην Κινέτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γ. Σταμούλη, η Προγραμματική Σύμβαση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί από ακραία πλημμυρικά φαινόμενα στην Κινέτα.

Στην υπογραφή παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Α. Καλογερόπουλος.

Η σύμβαση αφορά σε σημαντικά έργα υποδομών και αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Κινέτας το οποίο είχε υποστεί τεράστιες καταστροφές από την εκδήλωση ακραίων πλημμυρικών φαινομένων στα τέλη του 2019.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και η εκτέλεση των εργασιών ορίζεται σε 28 μήνες.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής ο κ. Πατούλης ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες και τόνισε ότι όλο αυτό το διάστημα, ο ίδιος προσωπικά είχε αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά εμπόδια και προβλήματα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γ. Σταμούλης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη για την έμπρακτη συμβολή του στην ανασυγκρότηση της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων και ιδιαίτερα της Κινέτας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες και πυρκαγιές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ