Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Νέες προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το πολιτικό δράμα «ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ», την ταινία δράσης «COPSHOP» και για 2η εβδομάδα τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια «SONIC: H TAINIA 2».

Από την Πέμπτη 7 έως και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022:

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ – Α΄ προβολής

Προβολές: 19.00

COPSHOP – Α΄ προβολής

Προβολές: 21.15

Για τους μικρούς μας φίλους, την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 θα προβληθεί για 2η εβδομάδα η ταινία:

SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (μεταγλωτ.)

Προβολές: 16.30

 

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με χρήση μάσκας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται μόνο κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID- 19, τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγγραφη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ