Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Δύο μαγευτικές μουσικοχορευτικές βραδιές διοργάνωσε ο ΣΒΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπό το φως της πανσελήνου, αστέρια του χορού από την Ουκρανία, την Βουλγαρία και Ελλάδα έλαμψαν σε δύο (2) μοναδικές, μαγευτικές εκδηλώσεις.

Οι θεατές απόλαυσαν την υψηλή τεχνική, το πάθος και το μπρίο, καλλιτεχνών υψηλούς βεληνεκούς επιβράβευοντάς τους με το θερμό τους χειροκρότημα.

Τους χορευτές πλαισίωσε εξαίσια, σόλο σαξόφωνο που «ταξίδεψε» τους παρευρισκόμενους.

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Σ.Β.Α.Π. στο πλαίσιο του προγράμματος του «Πολιτισμός εν ΄Αστει» σε συνεργασία με τους Δήμους Μαρκοπούλου και Φιλοθέης – Ψυχικού.

 

 

Σκοπός του προγράμματος είναι η διάδοση ποιοτικού πολιτιστικού έργου στους Δημότες των Δήμων μελών του Συνδέσμου με κοινωνικό πρόσημο, καθώς επίσης και η ανάδειξη του έργου των Δήμων στον τομέα του πολιτισμού.

Την οργάνωση επιμελήθηκε ο υπεύθυνος προγραμμάτων του Συνδέσμου κ. Παύλος Καμάρας και η συνεργάτιδα της εταιρίας LaCom κα Τατιάνα Τσερεγκώφ.

Για τους Δήμους συνεργάσθηκαν η κα Αλίκη Γκιζελή, Αντιδήμαρχος Θεμάτων Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και ο κ. Χρήστος Μπισιώτης, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου.

 

 

 

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Yuri Dimitrov – Στεφανία Τσέρτου, Γιάννης Λιάκος – ΄Εφη Χορμόβα, Γιώργος Κετσερίδης – Jylia Chernysh, Oleksander Bakhariev – Δανάη Αυλωνίτη, Καλυψώ Μάνη (oriental) και σόλο σαξόφωνο ο Γιάννης Καρανασιος.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε ο Yuri Dimitrov.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ