Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά ο Μ. Χρυσοχοΐδης και ο Ν. Χαρδαλιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας  στο Εθνικό Πάρκο του Σχινιά.

Σκοπός της επίσκεψής των Υπουργών ήταν η ενημέρωση σχετικά με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας του μοναδικού φυσικού κάλλους και τεράστιας περιβαλλοντικής σημασίας πευκοδάσους, ενόψει της θερινής περιόδου.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Δικτύων και Καθημερινότητας κ. Χρήστος Στάμος, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης,  ο Τοπικός Σύμβουλος Μαραθώνα κ. Γιώργος Πάντος, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Σουλίου Μαραθώνα «Μιλτιάδης» κ. Κώστας Ντόστης, εκπρόσωποι του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Επ’ ευκαιρία της επίσκεψής τους, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας ενημέρωσε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά και με την απόφαση του ΔΣ για την ανάγκη επαναλειτουργίας και δεύτερου αστυνομικού τμήματος στον Δήμο και ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί του θέματος και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την ενίσχυση του υπάρχοντος τμήματος, μέχρι να υλοποιηθεί το αίτημα.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ