Ελάτε στην παρέα μας

Μαραθώνα

Δημιουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) από το Δήμο Μαραθώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμος Μαραθώνα, στοχεύει να ιδρύσει, για πρώτη φορά, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών.

Στόχος είναι να εξασφαλιστεί στους γονείς, η δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους, όπου, με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο, θα απασχολούνται δωρεάν και θα τους προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα από τους χώρους των σχολείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Γι αυτό όσοι γονείς το επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.λπ.), στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να λάβουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και απαντήσεις στις τυχόν απορίες.

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα χρησιμοποιηθούν από το Γραφείο του Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Μαραθώνος, με αποκλειστικό σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων θα γίνεται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail: [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ