Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Δήμος Μαραθώνα: Όσα έγιναν στη διαβούλευση με τους επιχειρηματίες της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαβούλευση μεταξύ του προέδρου της Κοινότητας Νέας Μάκρης κ. Κωνσταντίνου Κουλούκουσα και των επιχειρηματιών του παραλιακού μετώπου με θέμα: «Πεζοδρόμηση – Μονοδρόμηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος».

Παρόντες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης ήταν: ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Δημήτρης
Παπαϊωάννου και ο Τοπικός Σύμβουλος Νέας Μάκρης κ. Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, στην τοποθέτησή του, ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους επιχειρηματίες για τα δρομολογημένα έργα, αφουγκράστηκε τις επιθυμίες τους και υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα κάνει το καλύτερο δυνατό, πάντα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος.

Τόνισε, επίσης, ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του Δήμου με συγκοινωνιολόγο της Σ.Β.Α.Κ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) προκειμένου να υπάρξει επιστημονική πρόταση για την «Πεζοδρόμηση – Μονοδρόμηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος», για την οποία (σ.σ. πρόταση) θα ενημερωθούν, σε νέα συνάντηση, οι επιχειρηματίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ