Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Μαραθώνα: Χορηγίες που επενδύουν στην ασφάλεια των παιδιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος του Δήμου Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, εξέφρασαν τις  ευχαριστίες τους για την χρηματική δωρεά που προσφέρει στον Δήμο ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός.

Η δωρεά αφορά στην πλήρη ανακατασκευή σε άλλες δυο παιδικές χαρές της περιοχής και συγκεριμένα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ζούμπερι και στο Γήπεδο Αγίας Μαρίνας στο Μαραθώνα.

Θα ακολουθήσει η απομάκρυνση των ακατάλληλων οργάνων και στην αντικατάστασή τους με νέο, πιστοποιημένο εξοπλισμό που θα αντικαθίσταται άμεσα όταν χρήζει ανάγκης, έτσι ώστε  τα παιδιά να παίζουν πια με ασφάλεια χωρίς να διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Επιπλέον, η κ. Ουρανία-Ιωάννα Καλαφατά, Αρχιτέκτων Μηχανικό και Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης, προβαίνει σε δωρεά της μελέτης του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού του αύλειου σχολικού χώρου του οικοπέδου που ανήκει στο 1οΔημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, όπου και πραγματοποιήθηκε πρόσφατα κατεδάφιση.

 

 

Ο παρών αρχιτεκτονικός σχεδιασμός θα πραγματοποιηθεί με βάση τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, τις ισχύουσες προδιαγραφές για τις σχολικές εγκαταστάσεις και βάσει των εγκεκριμένων μελετών από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία.

«Η καθημερινότητα στον Δήμο μας αλλάζει χάρη στις προσπάθειες και τις ενέργειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση και ως Δημοτική Αρχή, εργαζόμαστε για να διασφαλίζουμε συνεχώς την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων μας. Οι παιδικές χαρές, οι σχολικές εγκαταστάσεις και γενικώς ό,τι αφορά στα παιδιά μας, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ