Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Απολυμάνθηκαν τα σχολικά κτίρια και τα δημοτικά καταστήματα στον Δήμο Μαραθώνα [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαρτίου 2020 η πρώτη φάση της προληπτικής απολύμανσης, στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19, σε όλα τα Σχολικά Κτίρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Μαραθώνος, σε Βαρνάβα, Γραμματικό, Μαραθώνα και Νέα Μάκρη.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε η προληπτική απολύμανση στις πλατείες όλων των Κοινοτήτων και στους κοινόχρηστους χώρους όλων των Δημοτικών Καταστημάτων.

Σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 παίρνουν σειρά, για προληπτική απολύμανση, οι αύλειοι χώροι των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαραθώνος.

«Η Διοίκηση του Δήμου Μαραθώνος με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης και σε συνεχή διαδικασία αλληλοενημέρωσης με όλους τους Επιστημονικούς και Διοικητικούς Φορείς του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης, πήρε από την πρώτη μέρα όλα τα προτεινόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων εντάσσεται και η προληπτική απολύμανση στα Σχολικά Κτίρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου μας που έγινε σήμερα. Η προληπτική απολύμανση θα συνεχιστεί και στους υπόλοιπους Δημοτικούς και Κοινόχρηστους χώρους» δηλώνει σχετικά ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ