Ελάτε στην παρέα μας

Μάνδρας - Ειδυλλίας

Το 2ο δημοτικό Σχολείο Μάνδρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Μάνδρας, κ. Αρμόδιος Δρίκος, επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας προκειμένου να συνομιλήσει με τους μαθητές, να ενημερωθεί από τους ίδιους για τα θέματα που τους απασχολούν και να ακούσει τις προτάσεις τους.

Έγινε θερμά δεκτός από τη Διεύθυνση του σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και φυσικά τους μικρούς μαθητές.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την τάξη της Δευτέρας Δημοτικού όπου και παρέμεινε για αρκετή ώρα συζητώντας με τους μαθητές. Απευθύνθηκε με ζεστό τρόπο προς τους μαθητές, απάντησε σε όλα τα αιτήματα που του υποβλήθηκαν ενώ παρέλαβε και μια σχετική επιστολή γραμμένη από τους ίδιους τους μαθητές και υποσχέθηκε την υλοποίηση παρεμβάσεων στον χώρο του σχολείου για τη βελτίωσή του.

Ένα από τα θερμότερα αιτήματα των μαθητών ήταν η επαναλειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης στη Μάνδρα, με την απάντηση του Δημάρχου να είναι θετική.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τους μαθητές, ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας είπε: «Εσείς τα παιδιά αποτελείτε την ελπίδα αυτού του κόσμου, εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε εσάς, να στηρίξουμε το μέλλον. Δεσμευόμαστε για στενή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς, με σκοπό τον προγραμματισμό όλων αυτών που απαιτούνται, ώστε όλοι οι μαθητές του Δήμου να έχετε τις καλύτερες συνθήκες και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων να έχουν μόνιμη συμπαράσταση στο σπουδαίο έργο που επιτελούν».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τα συμβολικά εκπαιδευτικά δώρα από τον Δήμαρχο προς τους μαθητές.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ