Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

myKEPlive: Ψηφιοποιούνται τα ΚΕΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο δίκτυο του myKEPlive εντάσσεται ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης προσφέροντας στους πολίτες ένα επιπλέον εργαλείο για την πιο άμεση εξυπηρέτησή τους.

Μέσα από το myKEPlive οι πολίτες μπορούν να συνομιλούν μέσα από βιντεοκλήση με υπαλλήλους ΚΕΠ, διεκπεραιώνοντας τις υποθέσεις τους από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης διεκπεραιώνει μέσω βιντεοκλήσης διαδικασίες υψηλής ζήτησης για τέσσερις κατηγορίες υπηρεσιών:

1) Πληροφόρηση-Αίτηση, 2) Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις, 3) Εξυπηρέτηση Πολιτών με Αναπηρία, 4) Εξυπηρέτηση από τον Δήμο.

 

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η ένταξη του Δήμου μας στο δίκτυο myKEPlive είναι ένα ακόμη βήμα στην πορεία αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών που έχουμε ξεκινήσει, προκειμένου να διευρύνουμε τους τρόπους εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων της πόλης μας. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία του περιορισμού των μετακινήσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας πιο εύκολη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ