Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

53 νέοι μπλε κάδοι στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης προμηθεύτηκε 35 νέους μπλε κάδους από την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και ήδη τοποθετούνται σε κεντρικά σημεία και των δύο Ενοτήτων της πόλης και αντικαταστούν φθαρμένους κάδους.

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί προγραμματική μας δέσμευση για αυτή τη θητεία, ότι θα τονώσουμε την ανακύκλωση στην πόλη μας με την συνεχή́ επέκταση των δέκα διαφορετικών ρευμάτων συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών που ήδη λειτουργούν από την προηγούμενη θητεία μας. Παραλάβαμε λοιπόν 35 νέους μπλε κάδους, όπου απορρίπτουμε ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας όπως: χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, ώστε να έχουμε έναν ακόμη πιο πράσινο και καθαρό Δήμο».

 

 

 

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Γιάννης Ροσσολάτος

    12 Φεβρουαρίου 2020 at 7:47 μμ

    Δεν πιστεύω Να καταργήσετε και ισάριθμες Διαβάσεις Πεζών; Διότι η φωτογραφία που επιλέξατε να μας δείξετε, δείχνει ότι οι Υπάλληλοι του Δήμου Βάζουν τους Κάδους όπου τους
    Β ο λ ε ύ ο υ ν . και όχι Μόνο στη Λυκόβρυση αλλά και στους Γειτονικούς Δήμους . Όχι επάνω στις Διαβάσει των Πεζών , αλλά και 4 μέτρα ποιο μέσα από την Γωνία, σύμφωνα με τον ΓΟΚ !

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ