Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στην Πεύκη η Γενική Συνέλευση της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωσή ήταν το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Παύλος Χρηστίδης και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Αναφέρθηκαν στη μάστιγα της ακρίβειας που πλήττει κυρίως τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, την ενεργειακή κρίση, τα εθνικά θέματα, τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, της διαφάνειας και κυρίως στο προγραμματικό μας πλαίσιο, το οποίο έχει τεθεί ήδη σε διαβούλευση.

 

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές του Βόρειου Τομέα Αθηνών Κατερίνα Μπατζελή, Μιλένα Αποστολάκη, Παναγιώτης Βλάχος, Ξένος Μανιατογιάννης, Ρένια Ζαρκαδούλα και Κατερινα Δορυφόρου. Σύντομη παρέμβαση έκανε ο Γραμματέας της Β2 Νομαρχιακής Επιτροπής Χάρης Μπελτεγρής. Ειδική παρουσίαση για τα Πολεοδομικά – χωροταξικά θέματα της πόλης έκανε ο δημότης δικηγόρος Λεωνίδας Λεωνίδου. Παρέστησαν μέλη της Κεντρικής και Νομαρχιακής Επιτροπής και ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος,Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μάριος Ψυχάλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Μπόλας, Σταύρος Μονεμβασιώτης και Κώστας Μπελεγρής.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ