Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Φόρο τιμής στους εθελοντές του απένειμε ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πολλά χαμόγελα, ζεστασιά, αγάπη, αλλά και συναίσθηση ευθύνης πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης που στόχο είχε να απονείμει φόρο τιμής στην προσφορά των εθελοντών του. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης απονεμήθηκαν πλακέτες και έπαινοι σε εθελοντές, εκκλησιαστικούς φορείς, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα.
Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος τίμησε την προσφορά τους στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των πρωτοβουλιών του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης να ενδυναμώσει τις κοινωνικές του δομές και να σταθεί συμπαραστάτης των αναγκών των πολιτών σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή.
Ειδικότερα, τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης στον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλο για το πολυετές πνευματικό και ποιμαντικό του έργο, αλλά και τη στήριξή του στην τοπική κοινωνία του Δήμου. Την πλακέτα παρέλαβε για λογαριασμό του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Κύριλλου ο πατήρ Ευστράτιος Δελατόλλας. Τιμητικές πλακέτες απένειμε επίσης ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Εθελοντισμού στους 4 Ιερείς και στα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ιερών Ναών του Δήμου για την αλληλεγγύη και την προσφορά τους στην κοινωνία της Λυκόβρυσης Πεύκης.
Παράλληλα, ο Δήμος τίμησε την Janssen Ελλάδος Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, τα Ιδιωτικά Σχολεία Ελληνοαγγλική Αγωγή και ST Catherines British School, καθώς και τους γεμάτους προσφορά και αλληλεγγύη απλούς πολίτες χωρίς την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των οποίων ο Εθελοντισμός δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.
Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης έστειλε στην πράξη μήνυμα αγάπης και προσφοράς, μήνυμα συλλογικής δράσης που οφείλει να διακρίνει όλους μας και να μας ενώνει, με στόχο την συμπαράσταση στον συνάνθρωπο και στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, προσκαλώντας όλους τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους ανεξάρτητα εάν πολιτεύονται με την πλειοψηφία ή τη μειοψηφία, να βραβεύσουν εθελοντές του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ