Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Φόρος τιμής στη μνήμη του Γ. Αλεξόπουλου η μετονομασία του γηπέδου μπάσκετ στη Λυκόβρυση

Δημοσιεύθηκε

στις

Το αθλητικό πνεύμα γιόρτασε η Λυκόβρυση Πεύκη στις 22/9 τιμώντας τη μνήμη του Γιώργου Αλεξόπουλου και βραβεύοντας τον Γιάννη Ιωαννίδη στο ανακαινισμένο Γήπεδο Μπάσκετ Λυκόβρυσης από τη Διοίκηση Μαυρίδη. Το Γήπεδο μετά από απόφαση του τοπικού συμβουλίου της Λυκόβρυσης, του διοικητικού συμβουλίου του ΠΕΑΠ και του δημοτικού συμβουλίου μετονομάστηκε σε “Γιώργος Αλεξόπουλος”.

Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης απέδωσαν τιμή στην οικογένεια του Γιώργου Αλεξόπουλου. Συγκεκριμένα, η τιμή αποδόθηκε για τη μνήμη του Γ. Αλεξόπουλου στον αδελφό του Αλέξη Αλεξόπουλο, επίσης παλαίμαχο αθλητή μπάσκετ του ΚΑΟΛ. Τιμή αποδόθηκε από τον πρόεδρο του ΚΑΟΛ Θωμά Καλογεράκο, ενώ βραβείο απένειμε ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και στον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Γιάννη Ιωαννίδη.

Ακολούθησε ο αγιασμός της Ομάδας (ΚΑΟΛ) για τη σεζόν (2017-2018) και φιλικός αγώνας στη μνήμη του Γιώργου Αλεξόπουλου.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: «Ήταν μία συγκινητική βραδιά μνήμης αφιερωμένη στον αδικοχαμένο αθλητή και προπονητή του Συλλόγου Γιώργο Αλεξόπουλο. Τ’ όνομά του δώσαμε στο ανοιχτό γήπεδο καλοθοσφαίρισης στη Λυκόβρυση ως ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης της αξίας, του αθλητικού του πνεύματος, της αγάπης και της προσφοράς του στον αθλητισμό και την πόλη μας! Μαζί μας ήταν και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας Γιάννης Ιωαννίδης που μέσα από τον Αθλητισμό στηρίζει τον Άνθρωπο και το «ευ αγωνίζεσθαι» σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης δράσης. Ακούμε τον ‘χτύπο’ της καρδιάς της κοινωνίας στη Λυκόβρυση Πεύκη και εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα το συλλογικό καλό!».
Ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης τονίζει: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης ξέρει να τιμά τα παιδιά του και να αναγνωρίζει την αξία τους. Ήταν πραγματικά μία από τις πιο ανθρώπινες και συγκινητικές βραδιές στην πόλη μας, στο ανοιχτό μας γήπεδο μπάσκετ στη Λυκόβρυση, το γήπεδο Γιώργος Αλεξόπουλος πλέον. Γι’ αυτή τη ξεχωριστή βραδιά το ΠΕΑΠ και ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης συνεργάστηκαν άψογα για το καλύτερο αποτέλεσμα! Θερμό ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ