Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τρεις νέοι ηλιακοί φανοί επισήμανσης κινδύνου στη Λυκόβρυση Πεύκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την ασφαλή διέλευση μαθητών και πολιτών μεριμνά ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης που λειτουργεί Πρόγραμμα Ασφαλούς Διέλευσης στους οδικούς άξονες του Δήμου, ιδίως όσων βρίσκονται κοντά σε σχολικά συγκροτήματα. Μέσω του Προγράμματος ήδη επί της Δημαρχιακής θητείας του Τάσου Μαυρίδη έχουν τοποθετηθεί 10 ηλιακοί φανοί επισήμανσης κινδύνου, με τους τελευταίους τρεις να τοποθετούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, υπάρχει η στοχοθεσία για την τοποθέτηση ηλιακού φανού επισήμανσης κινδύνου στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο ύψος του Δημαρχείου του Δήμου.
Ειδικότερα, οι ηλιακοί φανοί επισήμανσης κινδύνου που τοποθετήθηκαν πρόσφατα έχουν ως εξής:
– Στην οδό Ξάνθης στο 4ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης
– Στην Ελ. Βενιζέλου στην Παιδική Χαρά του Αγίου Παντελεήμονα
– Στην Δημοκρατίας στη δημοτική ενότητα της Λυκόβρυσης στο σχολικό συγκρότημα πολύ κοντά στο Γενικό Λύκειο Λυκόβρυσης, το 2o δημοτικό Λυκόβρυσης και το 3ο νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης
Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους 7 ηλιακούς φανούς επισήμανσης κινδύνου που έχουν τοποθετηθεί από τη Διοίκηση Μαυρίδη στο πλαίσιο του Προγράμματος Ασφαλούς Διέλευσης στην Πόλη, με προτεραιότητα τα Σχολικά Συγκροτήματα την τελευταία διετία πρόκειται ως εξής:
1. Μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, επί της οδού της Αγίας Βαρβάρας
2. Στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, επί της οδού Θησέως
3. Επί της οδού Νικ. Πλαστήρα, μεταξύ της πλατείας Θράκης και του Παιδικού Σταθμού Λυκόβρυσης
4. Μπροστά από το 1ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης, επί της οδού Λέλας Καραγιάννη
5. Μπροστά από το 1ο Γυμνάσιο Πεύκης, επί της οδού Κοραή
6. Στο 2ο Δημοτικό Πεύκης
7. Στο 4ο Δημοτικό Πεύκης, επί της οδού Μπότσαρη
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος την τελευταία διετία, συντηρήθηκαν όλες οι διαβάσεις πεζών, που βρίσκονται κοντά σε σχολεία του Δήμου, για την ομαλή διέλευση πεζών και μαθητών.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης τονίζει σχετικά: “Στόχος μας η παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας των παιδιών του Δήμου μας και των πολιτών μας. Στο πλαίσιο αυτό τρέχουμε σταθερά Πρόγραμμα Ασφαλούς Διέλευσης στις οδικές αρτηρίες του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Όπου διαπιστώνουμε ότι μπορούμε να αυξήσουμε την ασφάλεια προβαίνουμε στις αντίστοιχες ενέργειες. Συνεχίζουμε μέχρι να θωρακίσουμε ανάλογα και τα υπόλοιπα σημεία της πόλης, ιδίως κοντά σε σχολεία που χρίζουν τέτοιας παρέμβασης”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ