Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Τον απολογισμό των πρώτων 100 ημερών παρουσίασε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους δημοσιογράφους των τοπικών έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, το πρωί της Παρασκευής, 26 Απριλίου 2024, σε μια πρώτη απολογιστική συνέντευξη του έργου της νέας δημοτικής αρχής.

Ο κ. Ψυχάλης ανέπτυξε αναλυτικά τα πεπραγμένα των πρώτων 100 ημερών της νέας διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα στοιχεία και χρονοδιαγράμματα επίτευξης στόχων, ενώ αναφέρθηκε και στις προγραμματικές δεσμεύσεις που ήδη έχουν υλοποιηθεί ή που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε τις πρωτοβουλίες και άμεσες ενέργειες που έχουν γίνει για τον περιορισμό των εξόδων, την αύξηση της ανακύκλωσης και τη μείωση του κόστους διαχείρισης απορριμμάτων, την κοινωνική πολιτική, τα μικρά και μεγάλα έργα, τη διαχείριση της καθημερινότητας, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, καθώς επίσης βραχυπρόθεσμους στόχους που έχουν τεθεί.

Επιπλέον, εξέφρασε την πρόθεση αυτού του είδους οι ενημερώσεις να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους δημότες να παρακολουθούν την πορεία υλοποίησης του έργου της δημοτικής αρχής και, κατ’ επέκταση, να το κρίνουν και να το αξιολογούν.

Στο τέλος, δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν, αλλά και σε άλλα, ευρύτερης και υπερτοπικής σημασίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ