Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τη σύμβαση για τον χλοοτάπητα του Διαδημοτικού Λυκόβρυσης-Μεταμόρφωσης υπέγραψε  ο Τάσος Μαυρίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο εξωραϊσμού του Διαδημοτικού Αθλητικού Κέντρου Λυκόβρυσης- Μεταμόρφωσης υπέγραψε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Πιο συγκεκριμένα αφορά στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα, ενώ θα καθαριστούν τα υφιστάμενα εσωτερικά και περιμετρικά αποστραγγιστικά και θα αντικατασταθούν οι υφιστάμενες σχάρες. Είναι έργο προϋπολογισμού 496.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, το κόστος του οποίου μοιράζονται ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και ο Δήμος Μεταμόρφωσης, βάση της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί από τους δύο Δήμους

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τηρούμε άλλη μια δέσμευσή μας, που αποτελούσε αίτημα των συλλόγων και των πολιτών της Λυκόβρυσης. Το Διαδημοτικό γήπεδο θα αποκτήσει νέο χλοοτάπητα, που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες, οι οποίες προκύπτουν από την αγωνιστική πρόοδο των ομάδων της πόλης. Συνεχίζουμε με έργα πνοής και μάλιστα χρηματοδοτούμενα από ίδιους πόρους αξιοποιώντας την οικονομική εξυγίανση του Δήμου μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ