Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Τελετή Λήξης του Προγράμματος EAAD-Best της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) προσκαλούν το κοινό στην Τελετή Λήξης του Προγράμματος EAAD-Best, που υλοποιήθηκε σε τέσσερις Δήμους της Αττικής (Ηράκλειο, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση-Πεύκη) και στις Κυκλάδες (Πάρος – Αντίπαρος) τα έτη 2021-2024.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 στις 18:00. Στην τελετή θα παρουσιαστούν λεπτομέρειες για την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματος, τις προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν.

Το Πρόγραμμα αποτελεί μια κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση της φροντίδας και θεραπείας των ατόμων που πάσχουν από καταθλιπτικές διαταραχές και την πρόληψη της αυτοκτονικής συμπεριφοράς.

Η EAAD (Ευρωπαϊκή Συμμαχία ενάντια στην Κατάθλιψη) είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Μέσα από το Πρόγραμμα EAAD-Best, έχουν σχεδιαστεί και εφαρμοστεί ποικίλες παρεμβάσεις σε επίπεδο κοινότητας, φορέων, ατόμου και οικογενειών για την καλύτερη προαγωγή της ψυχικής υγείας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ