Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Συνεχίζει τη δράση της η “Νέα Δημιουργία” και ο Π. Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζει τη δράση της η παράταξη “Νέα Δημιουργία” και ο επικεφαλής Π. Ιωάννου.

Σε δελτία τύπου αναφέρονται τα εξής:

“Σε συνέχεια των συναντήσεων με τους εκπροσώπους των Συλλογών Γονέων και Κηδεμόνων, τις οποίες σχεδιάσαμε να πραγματοποιήσουμε, σειρά είχε αυτή με το Σύλλογο του Γυμνασίου Λυκόβρυσης.

Μέσα από μια δημιουργική συζήτηση αναδείχθηκαν σημαντικά προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και τα οποία σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια των μαθητών αλλά και των εγκαταστάσεων.

Δεσμευτήκαμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αξιολογώντας όλες τις πιθανές αλλά και εφικτές λυσεις.

Συνεχίζουμε με τα επόμενα σχολεία….”

 

Ακόμη: “Ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης Πεύκης κ.Παναγιώτης Ιωάννου συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Νέα Δημιουργία κα.Πόπη Ξυνταράκη, Άγγελο Γρηγορούδη, Μαρία Συμεωνάκη, Μαίρη Μπαζίγου, παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στου οποίου το όνομα είναι αφιερωμένο το Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού.

 

 

Συγκεκριμένα ο κ.Ιωάννου παρέστη στον πανηγυρικό εσπερινό την παραμονή της εορτής.

Μετά το πέρας της ακολουθίας είχε την εύκαιρο να συνομιλήσει με Ιερείς και δημότες και δήλωσε σχετικά : Ο Άγιος Χαράλαμπος να μας προστατεύει και να μας ενισχύει. Ως δημοτικός συνδυασμός προσπαθούμε να προβάλουμε τον σεβασμό προς την ορθόδοξη πίστη και να εξελίσσουμε κάθε μέρα την άμεση επικοινωνία με τους συμπολίτες μας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ