Ελάτε στην παρέα μας

Εκκλησία

Συνεχής στήριξη στις Εκκλησίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από τη «Νέα Δημιουργία» και τον Π. Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την διανομή τροφίμων με την βοήθεια των στελεχών και πωλητών των Λαϊκών Αγορών της Αθήνας στις εκκλησίες της Ζωοδόχου Πηγής της Λυκόβρυσης και του Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη, η «Νέα Δημιουργία» και ο Παναγιώτης Ιωάννου συνέχισαν με την συγκέντρωση τροφίμων για τους πολίτες  σε ανάγκη στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πεύκης.

Ενισχύοντας τις άοκνες προσπάθειες για φιλανθρωπικό έργο του πατρός Ευστρατίου, αντιπροσωπεία της «Νέας Δημιουργίας», αποτελούμενη από τους κ.κ. Παναγιώτη Ιωάννου, Παναγιώτη Ψυλλάκη (Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης) και Μαίρης Μπαζίγου (Μέλους του Δ.Σ. του Α.Ο. Πεύκης) και με την βοήθεια των ανθρώπων των Λαϊκών Αγορών της Αθήνας, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό και παρέδωσαν τρόφιμα για διανομή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την προσφορά τους εξέφρασαν προς τον Πρόεδρο των Πωλητών της Γ’ Λαϊκής Αγοράς της Αθήνας κ. Κώστα Σφύρλα, τον Γραμματέα κ. Γιώργο Σαρδέλη και τον τέως Πρόεδρο της Γ’ Λαϊκής Αγοράς της Αθήνας κ. Θανάση Ξυνταράκη. Τον πρόεδρο Παραγωγών Γ’ Λαϊκής αγοράς Αθηνών.

“Ευχαριστούμε τον πατέρα Ευστράτιο για τον αγώνα του για την βοήθεια των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας και την ευκαιρία, που μας έδωσε να βοηθήσουμε τις προσπάθειές του.

Δραττόμεθα της ευκαιρίας να ευχηθούμε μια Καλή Νέα Χρονιά 2022 σε όλους τους συμπολίτες μας, με υγεία και ασφάλεια για όλους!!”, δήλωσαν χαρακτηριστικά τα μέλη της παράταξης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ