Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Στις αγορές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις αγορές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, κοντά στους επαγγελματίες του Δήμου, βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού «Ενωμένοι».

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συνδημότες της, να ακούσει τα αιτήματα των επαγγελματιών και σε συνεργασία να εξετάσουν προτάσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της αγοράς και στους δύο πόλους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

 

 

 

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Ως Συνδυασμός “Ενωμένοι” επισκεφθήκαμε τις αγορές του Δήμου μας, στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, όπου ακούσαμε και καταγράψαμε τα αιτήματα των επαγγελματιών και συνδημοτών μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε έναν γόνιμο διάλογο, να αναλύσουμε τον σχεδιασμό του προγράμματος μας και τις βασικές θέσεις μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας της ζωής μας, την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας στον Δήμο μας. Ενωμένοι δημιουργούμε έναν Δήμο ανάπτυξης και ανάδειξης της δυναμικής της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από τη σύσταση κέντρων επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, την ίδρυση Ενιαίου Εμπορικού Συλλόγου για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, τη θεσμοθέτηση της κάρτας του δημότη για διασύνδεση με τα καταστήματα του Δήμου μας, την ανάπτυξη συνεργασιών με επαγγελματικά επιμελητήρια και επιχειρήσεις, την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Η συγκινητική αποδοχή των συμπολιτών μας είναι η δέσμευση για την επόμενη ημέρα των εκλογών ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους. Ενωμένοι συνδιαμορφώνουμε το σχέδιό μας για έναν σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο Δήμο. Ενωμένοι χτίζουμε το “αύριο” που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ