Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στην κοπή πίτας της Β4 ΝΟΔΕ ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πεύκη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.

Αρχικά, βρέθηκε στην «Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης» όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Β4 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων το “παρών” έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος Ζωή Ράπτη, οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας κ.α.

Στη συνέχεια μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, όπου διοργανώθηκε τσάι και παραδοσιακή βραδιά.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Και αυτή την Κυριακή είχα τη χαρά να συναντηθούμε, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές με φίλους από τις πόλεις του Βορείου Τομέα, μέλη της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου, συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης, στην εκδήλωση που φιλοξενήσαμε στον Δήμο μας. Και στη συνέχεια να βρεθώ σε μια όμορφη εκδήλωση, μαζί με συμπολίτες ενορίτες του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Η πόλη μας φιλοξενεί κάθε εβδομάδα σημαντικές πολιτικές, πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν ενεργοί πολίτες από τις δύο Δημοτικές μας Ενότητες και στις όποιες ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε με κάθε τρόπο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ