Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και Πεύκης για την κοπή της πίτας η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας για το 2023 του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και του ΚΑΠΗ Πεύκης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των ΚΑΠΗ για τη νέα χρονιά και τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΚΟΙ.Π.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτη Μπόλλα, και το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για το έργο τους στις δομές προστασίας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

 

 

 

 

«Τιμώντας τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, στη Λυκόβρυση χθες, στην Πεύκη σήμερα, είμαστε κοντά τους στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας για το 2023. Ευχή μας είναι να συνεχίσουν να είναι δραστήριοι, δημιουργικοί, γεμάτοι ζωή. Τους ευχαριστούμε για τη συμβολή τους στη διατήρηση της συνοχής της ελληνικής κοινωνίας, για την ανιδιοτελή προσφορά τους στα παιδιά και στα εγγόνια τους. Την επόμενη μέρα ως νέα διοίκηση στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας θα είναι μια αφετηρία για θετική δράση, καθώς θέτουμε στις προτεραιότητές μας την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών που στεγάζουν τις δομές προστασίας στον Δήμο μας αλλά και την αξιοποίηση προγραμμάτων για την ένταξη νέων υπηρεσιών με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των μελών του» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ