Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε τροχιά υλοποίησης η ανάπλαση δύο πλατειών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Άλλη μία χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε για τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου το Πράσινο Ταμείο ενέταξε το έργο «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων και Χώρων Πρασίνου» στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου με ποσό 390.000€.

Πιο συγκεκριμένα το έργο συμπεριλαμβάνει την αστική ανάπλαση της Πλατείας επί των οδών Ιωαννίνων και Πόντου στην Πεύκη και της Πλατείας Ελευθερίας στη Λυκόβρυση και των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις δύο πλατείες.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα στις δύο δημοτικές μας ενότητες. Ιδιαίτερα από το Πράσινο Ταμείο έχουμε αξιοποιήσει μια σειρά από προγράμματα για να αναβαθμίσουμε το προαύλιο του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, για να εγκαταστήσουμε υπόγειους κάδους, αλλά και για αποκτήσουμε Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και Σχέδιο Φόρτισης Οχημάτων. Και πλέον προχωράμε στην ανάπλαση δύο πλατειών, μια σε κάθε δημοτική μας ενότητα με χρηματοδότηση 390.000 ευρώ. Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή να σχεδιάζουμε, να διεκδικούμε και να υλοποιούμε έργα πνοής και ουσίας για το Δήμο μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ