Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεχίζει η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μαζί με ομάδα συνυποψηφίων της στον Συνδυασμό «Ενωμένοι», τον κύκλο των επαφών με τους συντοπίτες της στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε μια προσπάθεια να καταγραφούν τα ζητήματα που τους απασχολούν, να αποτυπωθούν οι ανάγκες και σε συνεργασία να αναζητηθούν τρόποι διαχείρισης και λύσεις.

Με αφορμή τις τελευταίες επαφές της με πολίτες, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας απαιτείται διάλογος, συναίνεση και συνεργασία. Η θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στις μέχρι τώρα επαφές μας είναι ενδεικτική ότι η κοινή βούληση υπάρχει ώστε “Ενωμένοι”, την επόμενη μέρα, διοίκηση και πολίτες, να συνεργαστούμε για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας, να δημιουργήσουμε τον Δήμο που θέλουμε, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας.

 

 

Ως νέα διοίκηση του Δήμου, οι πολίτες θα έχουν ενεργό ρόλο, μέσα από τη λειτουργία θεσμών που θα επιτρέπουν την αμφίδρομη επικοινωνία με τους δημότες, όπως η ανοικτή ηλεκτρονική διαβούλευση, η ημέρα του δημότη, τα τοπικά δημοψηφίσματα, διαδικασίες που δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να έχουν ενεργό ρόλο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Σήμερα, “Ενωμένοι” καταγράφουμε τα προβλήματα, αποτυπώνομε τις ανάγκες και δίνουμε τις λύσεις. Αύριο, “Ενωμένοι” συνδιαμορφώνουμε την πόλη που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ