Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Π. Ιωάννου: “Όψιμο ενδιαφέρον του Τάσου Μαυρίδη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το θέμα της αποχέτευσης του Ηλιακού Χωριού μιλά στη νέα ανακοίνωσή του ο πρώην Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δημιουργία” κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Ο ίδιος αναφέρει στο κείμενό του τα εξής: “Όψιμο το ενδιαφέρον και οι φωτογραφήσεις της Δημαρχιακής Αρχής για το Ηλιακό Χωριό και η παρουσίαση τάχα λύσεων στα χρόνια προβλήματα της περιοχής, ουσιαστικά εκμεταλλευόμενος την προεργασία και τις ενέργειές μας για την βελτίωση των συνθηκών εκεί.

Από τον Μάρτιο της φετινής χρονιάς είχαμε παρουσιάσει στους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού τις εργασίες της τριμερούς επιτροπής ΕΥΔΑΠ, ΟΑΕΔ και Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στο Ηλιακό Χωριό.

Παραθέτουμε τα σχετικά δημοσιεύματα του Τοπικού Τύπου για του λόγου το αληθές, από 19 Μαρτίου 2021, «Το σχέδιο για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στο Ηλιακό Χωριό»), το οποίο πρώτοι παρουσιάσαμε στους φορείς της περιοχής.

Επίσης τις επαφές μας και την παρέμβασή μας στην ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.) από τον Σεπτέμβριο ήδη για το πρόβλημα με τα Σχολεία στο Ηλιακό Χωριό. Λέγαμε τότε:

«Σε συνέχεια πρόσφατων επισκέψεων του στα γραφεία της ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.), ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου προσκάλεσε στον Δήμο μας τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. κ. Τίμο Κατσίπο.

Σκοπός της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου μας κ. Δημητρίου Κοκορόσκου, ήταν η διενέργεια αυτοψίας στα Σχολεία, που βρίσκονται απέναντι από το Ηλιακό Χωριό και έχουν σταματήσει οι εργασίες εδώ και χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ. κ. Κατσίπος μας διαβεβαίωσε, ότι τα Σχολεία θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν από την επόμενη σχολική χρονιά. Για μια ακόμη φορά, ο Πρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ. κ. Κατσίπος έδειξε το πραγματικό ενδιαφέρον του για ανάλογα θέματα, που αφορούν στον Δήμο μας και δέχτηκε τις ευχαριστίες του κ. Αντιδημάρχου και την υπόσχεση της στενής συνεργασίας μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου «Συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε σε κάθε τι, που προσφέρει στον Δήμο μας και τους Δημότες μας, σε κάθε τι που προάγει το κοινό καλό, γιατί Ενωμένοι μπορούμε».

Τώρα βέβαια ξαναβλέπουμε τον κ. Δήμαρχο να βγαίνει από το περίκλειστο γραφείο του, να δικαιολογείται για το τεράστιο πρόβλημα της πόλης μας με τα σκουπίδια, που βροντοφωνάξαμε, να απολογείται με φωτογραφήσεις κλπ. στους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού, επιδεικνύοντας το όψιμο ενδιαφέρον του.

Η πόλη μας δεν έχει ανάγκη από δημόσιες σχέσεις, έχει ανάγκη από Διοίκηση, Οργάνωση και προπαντός από Δουλειά για την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων της.

Η «Νέα Δημιουργία» και ο Παναγιώτης Ιωάννου είναι πάντα εδώ, σαν η μόνη αξιόπιστη, εναλλακτική δύναμη για τον Δήμο μας και για ένα νέο πρότυπο διοίκησης και παρουσίας.”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ