Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Παρουσία σε πλήθος εκδηλώσεων και γειτονιών η παράταξη Δήμος Μπροστά+

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζει την πλούσια δράση της η παράταξη Δήμος Μπροστά+.

Στις πρόσφατες ενέργειές της καταγράφηκαν τα εξής σύμφωνα με τα σχετικά δελτία τύπου:

 

Στην κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης

Με πολλά χαμόγελα και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της καθιερωμένης πίτας των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Ελένη Μανδαμαδιώτου, Σπυριδούλα Σίννη και Νίκος Σαουλίδης, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

 

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:
«Συναντηθήκαμε και πάλι σήμερα με πρόσωπα οικεία, χαρούμενα και δραστήρια, που μας δίνουν το παράδειγμα ότι η αγάπη για τη ζωή δεν έχει ηλικία. Τα ΚΑΠΗ του Δήμου αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής δραστηριότητας και χρειάζονται την παρουσία και τη στήριξή μας. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι θα την έχουν με όλη μας την καρδιά. Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, Παναγιώτη Μπόλλα, καθώς και την διευθύντρια Τρίτης Ηλικίας και ευπαθών ομάδων, Άννα Γαϊτανίδου για την όμορφη εκδήλωση, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Είμαστε στο πλευρό τους. Αντίπαλος μας μόνο τα προβλήματα της κοινωνίας. Με σύνεση και συνεργασία, θα βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται».

 

 

Σε μια όμορφη βραδιά, γεμάτη χαμόγελο, αισιοδοξία και βραβεύσεις των νεαρών αθλητών, την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλ-λόγου «Αριστοτέλης».

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παρά-ταξης «δήμος Μπροστά+» είχαμε την ευκαιρία για μια ξένοιαστη, απόδραση, με κουβέντα και ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, καθώς και να χειροκροτήσουμε τους αθλη-τές του Συλλόγου που διακρίθηκαν στο σκάκι τη χρονιά που μας πέρασε.

Παρόντες στην άρτια αυτή εκδήλωση ήταν οι Μαρία Τραγάδη, Κώστας Ξανθόπουλος, Α-θανασία Κωστάκου, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Χαράλαμπος Καρανάσος, Μαρήλια Νικο-λαΐδου, Σοφία Γουναροπούλου ,Κωσταντίνος Αργίτης, Βασίλης Φασουλάς, Κατερίνα Φα-σουλά, Βασιλική Ματζαβέλα, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Μαρίνα Μαγκουρίλου και Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου.

 

Στον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

 

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τα στελέχη της παράταξης Χαράλαμπο Καρανάσο, Γιώργο Στιβαχτή, Βασιλική Ματζαβέλα, Φανή Γραμμένου, Δημήτρη Τριανταφύλλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Μαρήλια Νικολαΐδου και Αθανασία Κωστάκου, με χαρά και χαμόγελα συμμετείχαν στην εκδήλωση, όπου είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές χαλάρωσης με τα μέλη του Συλλόγου.

 

 

Στις εκδηλώσεις όλων των αθλητικών συλλόγων της πόλης

Οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας έχουν ανάγκη την σταθερή παρουσία μας και την στήριξή μας σε κάθε επίπεδο.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Ιορδάνη Βογιατζόγλου, το μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ, Χαράλαμπο Καρανάσο και τις υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους, Μαρήλια Νικολαϊδου και Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστέρα Πεύκης, όπου και είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν για μια ακόμα φορά την διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους.

 

 

Δίπλα σε κάθε γειτονιά

Η μάχη με τα προβλήματα της πόλης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Συνεχίζουμε να ερχό-μαστε κοντά με την κοινωνία, να ακούμε, να καταγράφουμε και να ανοίγουμε το διάλογο για την αντιμετώπιση τους. Αυτή την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+» επισκεφθήκαμε τη γειτονιά στη συμβολή των οδών Πρεβέζης & Καποδιστρίου στην Κάτω Πεύκη, όπου για μια ακόμα φορά είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα παράπονα των δη-μοτών για την τραγική εικόνα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής Αρχής.

 

 

Η περιοχή μαστίζεται από κυκλοφοριακό κομφούζιο, με ελλιπέστατες κυκλοφοριακές πα-ρεμβάσεις, ανύπαρκτη δημοτική συγκοινωνία, μη προσβάσιμα πεζοδρόμια, που καθιστούν την μετακίνηση των πολιτών μια εξαιρετικά επικίνδυνη διαδικασία. Ταυτόχρονα, η καθα-ριότητα και σε αυτή τη γειτονιά είναι άγνωστη λέξη, ενώ και το αίσθημα της ασφάλειας λείπει, εξαιτίας του ελλιπούς οδοφωτισμού. Σημαντικό πρόβλημα αποτελεί και η έλλειψη κοινόχρηστων χώρων για την αναψυχή των δημοτών, ενώ αρκετοί πολίτες επεσήμαναν την αυξημένη παρουσία αδέσποτων ζώων, που χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις για τη φροντί-δα τους.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:
«Για μια ακόμα φορά δεν γίναμε σοφότεροι από την εικόνα που αντικρίσαμε σε μια γειτονιά της πόλης μας. Εγκατάλειψη, υποβάθμιση, αδιαφορία είναι το λιγότερο που μπορούμε να επισημάνουμε. Οι δημότες έρχονται συνεχώς κοντά μας και ζητούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε να αλλάξει, επιτέλους, αυτή η τραγική καθημερινότητά τους. Με καθαρούς ανθρώπους, νέα πρόσωπα και όρεξη για δουλειά, τους κοιτάμε στα μάτια και δεσμευόμαστε πως, μαζί, θα δουλέψουμε για να τους το προσφέρουμε».

 

 

 

Στις λαϊκές αγορές

 

Αδιάκοπα και χωρίς να σταματάμε στιγμή, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στην κοινωνία της πόλης μας, να ακούμε και να καταγράφουμε τα προβλήματα των πολιτών και να ενημερώνουμε για τις θέσεις μας στην αντιμετώπιση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων στο Δήμο μας.

Αυτή την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, το μέλος ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ, Μαρία Τραγάδη, το μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ, Χαράλαμπος Καρανάσος, το μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Σπυριδούλα Σίννη, το μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Μανδαμαδιώτου και οι κοινοτικοί Σύμβουλοι Πεύκης Βασίλης Γρυλλής και Φανή Γραμμένου βρέθηκαν στις λαϊκές αγορές της πόλης, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με δημότες και να ακούσουν τα προβλήματά τους. Παράλληλα, διένειμαν φυλλάδιο, με το πρόγραμμα της παράταξης «δήμος Μπροστά+» για την επόμενη μέρα στον Δήμο και κάλεσαν όλους τους δημότες να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα στην πόλη.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε καθημερινά την επαφή με την κοινωνία. Ακούμε τα προβλήματα, καταγράφουμε, ενημερώνουμε για τις προτάσεις μας, προτείνουμε λύσεις. Παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Με καθαρά πρόσωπα, ανθρώπους της εργασίας, με θέληση να προσφέρουμε. Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε, μέχρι να το πετύχουμε!».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ