Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

«Ο κόσμος ξανά» από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ταινία «Ο κόσμος ξανά» του Νίκου Κορνήλιου, παραγωγής 2002, προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 στις 8.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.».

Η υπόθεση της ταινίας:

Η Ελένη, η Μαρία, ο Γιώργος και ο Γιάννης, τέσσερις έφηβοι, ζουν σε ορφανοτροφείο και έχουν αναπτύξει έντονη φιλία μεταξύ τους. Όλοι τους συμπαραστέκονται στην Ελένη, που αναζητά τον τάφο της μητέρας της, και αρχίζουν ένα μακρινό ταξίδι για να βρουν τα ίχνη του.

Στην ταινία παίζουν οι εξής: Όλγα Λιατίρη, Τάνια Παπαδοπούλου, Γαβριέλλα Βασδέκη, Παντελής Τραγιάννης, Γιάννα Καρανικολοπούλου, Μαρία Πασχαλίδη, Γιώργος Σφυρίδης, Σταύρος Πανούσης, Κοσμάς Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Ραπτάκης, Δημήτρης Λιόλιος, Φωτεινή Μουράτη, Σωκράτης Ανδρουλιδάκης, Νίκη Μίχα, Λάμπρος Αποστόλου και Σοφία Κορώνη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ αφού τελειώσει η ταινία ο Νίκος Κορνήλιος με συντελεστές της ταινίας θα συνομιλήσουν με το κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ