Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης θα διαθέσει και φέτος δωροεπιταγές εν’ όψει του Πάσχα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, διαθέτει και εφέτος εν όψει του Πάσχα δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.

Η διανομή των δωροεπιταγών γίνεται παράλληλα με τη διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που πραγματοποιείται με κατ’ οίκον παραδόσεις, με όλα τα προληπτικά μέτρα, προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς όλοι οι ωφελούμενοι.
Θα διανεμηθούν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 12.000€ από πόρους του Δήμου προς οικογένειες, που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια που είχαν τεθεί και αφορούν αγορές βασικών ειδών διαβίωσης από σούπερ μάρκετ.
Ανάλογα με τον αριθμό μελών μιας οικογένειας οι δωροεπιταγές είναι ύψους 50€, 60€ και 70€ αντίστοιχα.

Επίσης, o Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης παρέδωσε από μια δωροεπιταγή ύψους 200€ στους ιερούς ναούς Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης και Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης για τα κοινωνικά παντοπωλεία των ενοριών. Οι δωροεπιταγές αυτές προέρχονται από το ανταποδοτικό όφελος του προγράμματος ανακύκλωσης ρούχων με τους κόκκινους κάδους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ