Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αποχαιρετά τη Μαρίκα Σπανουδάκη – Περέϊρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δηλώσεις για την απώλεια της Μαρίκας Σπανουδάκη- Περέϊρα, πρώην Αντιδημάρχου Πεύκης προέβησαν μέλη της δημοτικής αρχής, αλλά και ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στην εξής δήλωση: «Με την Μαρίκα Σπανουδάκη- Περέϊρα είχα την τύχη να συνυπηρετήσω επί χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Πεύκης. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια καλή φίλη και συνάδελφος. Προσέφερε πολλά στην πόλη ως πολίτης, ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος, σε όλους τους τομείς, αλλά ιδιαίτερα στον τομέα της προστασίας περιβάλλοντος. Για την ανιδιοτελή και μεγάλη προσφορά της στα δημοτικά πράγματα, και στην πόλη μας εκφράζω εκ μέρους του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης την ευγνωμοσύνη μου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Και ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου εξέφρασε τη θλίψη του λέγοντας: “Την Μαρίκα Περέϊρα και την οικογένειά της τους γνώρισα περίπου πριν 35 χρόνια. Όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι. Τι να πει κάποιος για τον Σύζυγό της τον Χανς που πάντα φιλόξενος με το χαμόγελο σε έκανε να νοιώθεις ότι βρίσκεσαι στο  δικό σου σπίτι. Η κόρη της η Καρίνα μια εξαιρετική κοπέλα με ευγένεια, ήθος και πάντα με υψηλούς στόχους για την καριέρα της. Ο γιό της ο Αλέξανδρος σήμερα είναι ένας πετυχημένος άνδρας. Με την Μαρίκα συζητούσαμε ατελείωτες ώρες για οικογενειακά θέματα και πάντα είχε να δώσει σωστές συμβουλές για τα πάντα. Αγωνιστήκαμε μαζί για να αλλάξουμε πολλά στον Δήμο μας και πάντα έτρεχε κοντά στους συμπολίτες μας. Μαρίκα μου σε ευχαριστώ πολύ που ήσουν πραγματική φίλη της οικογένειάς μου. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά της, καλό παράδεισο Μαρίκα μας.”

Τέλος, συλλυπητήρια δήλωση έκανε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης: “Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια της Μαρίκας Σπανουδάκη- Περέϊρα, η οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια την Αυτοδιοίκηση με αφοσίωση, όραμα και πρωτοπόρες ιδέες. Είχα την ευκαιρία και την τύχη να τη γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί της στα πρώτα μου αυτοδιοικητικά βήματα, από το 1998 έως το 2006, στο Δήμο Πεύκης με Δήμαρχο τον Παύλο Καμάρα και να ζήσω από κοντά το πάθος της για τη δουλειά της αλλά και την αγάπη της για τα κοινά και την πόλη της Πεύκης, στην οποία προσέφερε πολλά. Από τη θέση της Αντιδημάρχου, άφησε έντονο το αποτύπωμά της κυρίως στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Υπήρξε μία χειραφετημένη γυναίκα με δυνατή προσωπικότητα που δεν θα ξεχαστεί απ’ όλους όσοι τη γνώρισαν. Στους οικείους της εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ