Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, στη 2η Διαβούλευση του ΣΒΑΚ του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη 2η Διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης την Παρασκευή 14 Φεβουαρίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, όπως και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην τοποθέτηση του έκανε ειδική αναφορά στη διαδημοτική συνεργασία των τριών όμορων Δήμων σε θέματα όπως η διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης, η Γραμμή 4 του Αττικού Μετρό κ.α.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του κ. Αμπατζόγλου να συμμετέχω στη 2η Διαβούλευση του ΣΒΑΚ του Δήμου Αμαρουσίου, όπως είχα συμμετάσχει και στην 1η. Όπως είπε και ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια της συνάντησης, από κοινού οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ηρακλείου και Λυκόβρυσης- Πεύκης πρέπει να εργαστούμε προκειμένου να επιτύχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους πολίτες των τριών Δήμων σε μια σειρά από ζητήματα. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να βρισκόμαστε σε συνεργασία και σε διάλογο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ