Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε το διήμερο Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Εθελοντισμό από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η “Καμπάνια Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης” για τις αξίες του Εθελοντισμού και της συλλογικότητας από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, ενώ μέσα σε κλίμα αγάπης και προσφοράς πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου και του Γραφείου Εθελοντισμού του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Εθελοντισμού το περασμένο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου .
Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον Εθελοντισμό, αλλά και η προσέλκυση νέων, προκειμένου να εμπλουτιστεί το δίκτυο του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Ο Εθελοντισμός είναι δείκτης πολιτισμού και εξυψώνει τις αξίες και τα ιδανικά της ανθρώπινης ζωής αναπτύσσοντας στους κόλπους του την έννοια της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού. Ευχαριστούμε τους Εθελοντές μας και καλούμε τους συμπολίτες μας να βάλουν τον Εθελοντισμό στην καθημερινότητά τους.”.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκαν δρώμενα για παιδιά σε συνεργασία με το Σώμα Αεροπροσκόπων και το Ειδικό Σχολείο Κωφών καθώς και διανομή έντυπου υλικού για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ