Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Οι πολίτες αγκάλιασαν την μεγάλη εκδήλωση της παράταξης “Λυκόβρυση – Πεύκη 2020”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της παράταξης “Λυκόβρυση – Πεύκη 2020” στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, η οποία ήταν ουσιαστικά η πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωση του πολύ δυναμικού Συνδυασμού του Δήμου, στην οποία μίλησε ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος, κ. Παναγιώτης Ιωάννου και παρουσιάστηκαν τα πρώτα ονόματα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο.

Ο Γενικός Γραμματέας της παράταξης, κ. Γιάννης Βακαλόπουλος υπογράφει το παρακάτω κείμενο στο οποίο περιγράφεται ανάγλυφα η άρτια εκδήλωση της “Λυκόβρυση – Πεύκη 2020”:
“Ο καιρός είχε συμμαχήσει με την αποτυχία μας. αλλά εμείς συμμαχήσαμε με το πείσμα μας! Έξω ο καιρός προδίκαζε ελάχιστο ακροατήριο, αλλά οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν!
Αυτοί που μας αγαπούν και μας υποστηρίζουν αψήφησαν το ασυνήθιστα τσουχτερό κρύο κι ήσαν παρόντες στην πολύ όμορφη εκδήλωσή μας!
Την προετοιμάζαμε μήνες όλοι μας με πολύ μεράκι και κέφι μα προ πάντων με απόλυτη συνείδηση πως έπρεπε να παρουσιαστούμε επιτέλους επίσημα ενώπιον των συμπολιτών μας, να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους αναλύσουμε το όραμά μας, τα σχέδιά μας και την αγωνία μας για τον τόπο μας, την πόλη μας που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας ερωτικά!
Έτσι, η Κυριακή 24 Φεβρουαρίου έφθασε για την οποία όλοι είχαμε εργαστεί φιλότιμα, περιμένοντάς την με αγωνία αλλά και με την απόλυτη πεποίθηση πως δεν θα διαψευστούμε. Και βρεθήκαμε σε μια γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης με ένα ακροατήριο που συνεχώς διέκοπτε την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Παναγιώτη Ιωάννου, με παρατεταμένα χειροκροτήματα, συμφωνώντας με τον ομιλητή, ο οποίος ανέλυε με παρρησία, ειλικρίνεια αλλά προπάντων με έλλειψη φανατισμού, την ταυτότητά μας, το όραμά μας και τους στόχους μας.
Προηγήθηκε η ευλογία της Βασιλόπιτάς μας από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Πατέρα Ευστράτιο, ο οποίος είχε, όπως πάντα, ένα καλό λόγο να πει για μας και να μας μεταφέρει τις ευχές του Μητροπολίτη μας κ.κ. Κυρίλου.
Ακολούθησε η προσφώνηση του κεντρικού ομιλητή μας από τον καταξιωμένο εκπαιδευτικό και σημαντικό στέλεχος, από διάφορες θέσεις του Υπουργείου Παιδείας, κ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με σεμνότητα και χωρίς καμία υπερβολή σκιαγράφησε το βιογραφικό και την μέχρι τώρα δράση του Τάκη Ιωάννου, υποψηφίου Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Η πολύ καλά επιλεγμένη μουσική, τα διάφορα video που προβάλλονταν πριν και μετά την εκδήλωση, έδωσαν ένα ξεχωριστό κλίμα στην εκδήλωσή μας. Εκείνοι όμως που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι VEGAS που με την παρουσία τους, το κέφι που δημιούργησαν και τα τραγούδια τους για όλες τις ηλικίες, έδωσαν και σφράγισαν την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής μας!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους, που παρά το τσουχτερό κρύο και τον αέρα που επικρατούσε, παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και που με την παρουσία τους  έδωσαν σε όλους εμάς το πρόκριμα της επιτυχίας μας στις επόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 που έρχονται!”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ