Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έκοψαν την πίτα τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» η εκδήλωση κοπής πίτας των εργαζομένων στον Δήμο και στα Νομικά του Πρόσωπα ΠΕΑΠ, ΚΟΙΠΑΠ και Σχολικές Επιτροπές.

Την πίτα ευλόγησαν ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης και αρχιερατικός επίτροπος π. Ευστράτιος Δελατόλας από τον ιερό ναό Αγίων αποστολών Πέτρου και Παύλου Πεύκης και ο αιδεσιμολογιώτατος π. Κωνσταντίνος από τον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης.

 

 

Ο Δήμαρχος και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης υποδέχθηκε εργαζομένους και αιρετούς ενώ ήταν ο τυχερός της ημέρας καθώς σε εκείνον έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν 12 πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντες υπάλληλοι, που έλαβαν τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους, ενώ 7 ήταν οι τυχεροί υπάλληλοι του Δήμου και των ΝΠΔΔ που μετά από κλήρωση κέρδισαν 3 ημέρες άδειας. Επίσης το κέρασμα με φαγητό, κρασί και αναψυκτικά ήταν προσφορά της διοίκησης του δήμου για τους εργαζομένους.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Μετά από τα χρόνια που η πανδημία δεν μας το επέτρεψε διοργανώσαμε την κοπή πίτας για τους εργαζομένους του Δήμου και των Νομικών μας Προσώπων. Είχα τη χαρά να τιμήσω 12 εργαζομένους του Δήμου που βγήκαν πρόσφατα στη σύνταξη για την προσφορά τους και να ανταλλάξουμε ευχές για τη χρονιά που ξεκίνησε. Άλλη μια χρονιά έργων και προσφοράς προς τους πολίτες! Αυτή είναι η δέσμευσή και για το 2023.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ