Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Νέοι υποψήφιοι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και τον Συνδυασμό «Ενωμένοι» στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο Γρηγόρης Μπακλώρης, επαγγελματίας στον τομέα της επικοινωνίας και διαφήμισης.

Με αφορμή τη συστράτευση του Γρηγόρη Μπακλώρη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στον Συνδυασμό μας τον Γρηγόρη Μπακλώρη, έναν δραστήριο επαγγελματία με πολλές ακόμα προοπτικές εξέλιξης. Απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Πεύκης και μετέπειτα πτυχιούχος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, έκανε στροφή στη σταδιοδρομία του και τα τελευταία χρόνια απασχολείται επαγγελματικά με την επικοινωνία και τη διαφήμιση. Συστρατευόμαστε με τον Γρηγόρη Μπακλώρη για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό περιβάλλον λειτουργίας για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με πρωταγωνιστή τον πολίτη».

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μπακλώρης, δήλωσε: «Γνωρίζω τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, από τα μαθητικά μου χρόνια, όταν ήταν καθηγήτριά μου. Στηρίζω την υποψηφιότητά της καθώς εμπιστεύομαι τις ικανότητές της να πάει τον Δήμο μας μπροστά, αλλά και γιατί είμαι βέβαιος ότι η νέα γενιά και η στήριξη των νέων του Δήμου μας βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές της. Σε αυτή την προσπάθεια, μας συνδέει η αγάπη μας για τον τόπο μας και η αποφασιστικότητά μας να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για έναν Δήμο σύγχρονο, κοντά στον πολίτη και στους νέους ανθρώπους. Θέτω στην κοινή αυτή προσπάθεια την εμπειρία και τις γνώσεις μου για να δημιουργήσουμε την επόμενη μέρα για την Πεύκη και τη Λυκόβρυση».

 

Ακόμη, με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και τον Συνδυασμό «Ενωμένοι» στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Λυδία Καραθανάση, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

 

Με αφορμή τη συστράτευση της Λυδίας Καραθανάση, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στον Συνδυασμό μας τη Λυδία Καραθανάση, άλλη μία δραστήρια νέα, την οποία τυγχάνει να γνωρίζω από τα μαθητικά της χρόνια στο 2ο Λύκειο Πεύκης. Επιμελής μαθήτρια τότε, το ίδιο επιμελής και σήμερα ως τελειόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνήσια Πευκιώτισσα, με αγάπη για την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, έχει τη θέληση και τον ενθουσιασμό να προσφέρει στα κοινά του Δήμου μας, μεταφέροντας την οπτική και τις αναζητήσεις της νέας γενιάς. Με τη Λυδία Καραθανάση, ενώνουμε το πάθος μας και το κοινό μας όραμα για έναν Δήμο με τους νέους σε πρώτο πλάνο. Δημιουργούμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο “αύριο” για τον τόπο μας».

Η Λυδία Καραθανάση, δήλωσε: «Με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, επιθυμώ να στηρίξω και με τις δικές μου δυνάμεις την προσπάθεια για έναν Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης κοντά στον πολίτη και στη νεολαία. Θεωρώντας ότι οι νέοι έχουμε υποχρέωση να παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας, θέτω στην υπηρεσία του πολίτη και της νέας γενιάς τις γνώσεις μου με στόχο να συμβάλλω στην υλοποίηση του προγράμματος του Συνδυασμού μας. Εμπιστεύομαι τις ικανότητες της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και συμμερίζομαι το όραμά της για έναν Δήμο που θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες του. Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε τις παραμέτρους εκείνες που θα συνθέσουν έναν σύγχρονο, λειτουργικό Δήμο όπως μας αξίζει».

Η Λυδία Καραθανάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Είναι απόφοιτη του 2ου Γενικού Λυκείου Πεύκης και φοιτήτρια στο τελευταίο έτος στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές και στη δημοσιογραφία και έχει εργαστεί σε δημοφιλή ειδησεογραφικά sites. Σήμερα εργάζεται στο ενημερωτικό site workenter.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ