Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Νέοι υποψήφιοι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο Αλέξανδρος Καλοζύμης, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση του Αλέξανδρου Καλοζύμη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε τον Αλέξανδρο Καλοζύμη, στον Συνδυασμό μας, έναν υποψήφιο που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης ως ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ιδιαίτερη φιλοζωική δράση σε επίπεδο ενεργού πολίτη. Ενωμένοι θα συνεργαστούμε για τη δημιουργία πάρκων για τα δεσποζόμενα ζώα και προγράμματα φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού μας για έναν σύγχρονο Δήμο όπου άνθρωποι και ζώα μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά».

Ο Αλέξανδρος Καλοζύμης, δήλωσε: «Με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, επιθυμώ να στηρίξω και με τις δικές μου δυνάμεις την προσπάθεια για έναν Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης δυνατό, ανθρώπινο, ευαισθητοποιημένο σε ζητήματα προστασίας και φροντίδας των ζώων.  Έναν Δήμο που θα έχει ως προτεραιότητα τον πολιτισμό της καθημερινότητας και το κοινό όφελος. Με πίστη στις δυνατότητες της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στόχος μου είναι με την ενεργό συμμετοχή μου να συμβάλλω στην υλοποίηση του προγράμματος του Συνδυασμού μας».

 

Ακόμη, με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και τον Συνδυασμό «Ενωμένοι» στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο Δημήτρης Μαναχιάρης, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Για τη συστράτευση του Δημήτρη Μαναχιάρη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Συνεχίζοντας τη συμπόρευση με ανθρώπους καταξιωμένους στον επαγγελματικό στίβο, καλωσορίζουμε στον Συνδυασμό μας ”Ενωμένοι” τον Δημήτρη Μαναχιάρη, έναν άνθρωπο δραστήριο, με διάθεση προσφοράς στα κοινά και ισχυρή θέληση να συμβάλλει στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας για μια καλύτερη επόμενη μέρα για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη. Υπηρετώντας στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ασκήσει τα καθήκοντά του σε μάχιμες επιτελικές υπηρεσίες όπως η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της προστασίας του πολίτη. Η επαγγελματική του εμπειρία αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθειά μας για εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας του πολίτη στον Δήμο μας».

 

 

 

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαναχιάρης, δήλωσε: «Αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, συστρατευόμενος στο πλευρό της, με κίνητρο να συμβάλω στην πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης. Πιστεύω στη δύναμη της προσφοράς, στη δύναμη της συμμετοχής και στη δύναμη του ενεργού πολίτη. “Ενωμένοι” μπορούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής μας. Θεωρώ ότι η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, με την υποστήριξη όλων μας μπορεί να διεκδικήσει και να πετύχει ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ