Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Νέα παρέμβαση από τον Π. Ιωάννου προς όφελος των δημοτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Λύσεις στα προβλήματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συνεχίζει να δίνει ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Ο ίδιος επισκέφθηκε πρόσφατα με την κοινοτική σύμβουλο κα Πόπη Ξυνταράκη το ειδικό σχολείο κωφών, όπου διαπιστώθηκε ένα ζήτημα σχετικά με την παιδική χαρά και συγκεκριμένα για μια κατεστραμμένη κούνια, με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Όπως αναφέρει: “Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα, που αφορά στην χαρά και της διασκέδαση των μικρών παιδιών του σχολείου με ειδικές ανάγκες. Παιδική χαρά με κούνιες χωρίς κούνιες. Επικίνδυνα, σάπια δοκάρια. Αυτές οι εικόνες στην παιδική χαρά του ειδικού σχολείου κωφών μας μειώνει σαν τοπική κοινωνία.

Δεν μείναμε άπραγοι. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από αρμοδιότητες, προϋπολογισμούς, γραφειοκρατία ή άλλες φτηνές δικαιολογίες.

Κάναμε ενέργειες και παρεμβάσεις και κτυπήσαμε πόρτες ψάχνοντας την ουσία, την ανεύρεση λύσης και το όφελος για το σχολείο και τα παιδιά.

Έτσι από σήμερα το πρωί εξασφαλίσαμε την απαραίτητη ιδιωτική χορηγία προς το σχολείο με καινούρια ξύλα, για την ανακατασκευή σε κούνιες και ανανέωση της παιδικής χαράς του σχολείου κωφών, με την βοήθεια του επιχειρηματία κ. Δημ. Πατέλη, επιχειρηματία ξυλείας, τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια για την άμεση ανταπόκρισή του.

Από τα μικρά, πρακτικά και ουσιαστικά κρινόμαστε από τους συμπολίτες μας και όχι από πολιτικές πομφόλυγες και παρασκηνιακές ενέργειες ή λόγια.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ