Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Μ. Πατούλη – Σταυράκη: Παρουσία σε εκδηλώσεις κοπής πίτας Συλλόγων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του εξωραϊστικού, πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου «Αριστοτέλης» Λυκόβρυσης – Πεύκης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τη συμβολή του στην πολιτιστική και πνευματική καλλιέργεια των κατοίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τη συνέχιση της επιτυχημένης διαδρομής του στη μύηση των νέων στην ενασχόλησή τους με το σκάκι καταφέρνοντας σημαντικές επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό αγωνιστικό επίπεδο.

«Ο “Αριστοτέλης” είναι συνώνυμο του πνευματικού αθλητισμού στον τόπο μας καλλιεργώντας στους νέους μας τις δεξιότητες της σκακιστικής στρατηγικής. Από τα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός”, έχω υπάρξει σταθερός αρωγός των προσπαθειών του Συλλόγου. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα συνεχίσουμε στην πράξη να στηρίζουμε το έργο του, όπως και των υπόλοιπων συλλόγων του Δήμου μας, οι οποίοι διαχρονικά συμβάλλουν στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας. Η ανάπτυξη των στρατηγικών που θα θέσουν τις βάσεις για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο αποτελεί αρχή και βασική μας στόχευση. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ευκαιρίες για τις κατάλληλες κινήσεις “ματ” στον προσωπικό αλλά και στον αυτοδιοικητικό στίβο με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ακόμη, βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σε ατμόσφαιρα θερμής υποδοχής, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και τα μέλη του για το έργο τους και τους ευχήθηκε και τη νέα χρονιά να συνεχίσουν να είναι δημιουργικές και να εκπροσωπούν επάξια τη γυναικεία παρουσία στον τόπο τους.

«Θέλουμε να συνεχίσετε να είστε δημιουργικές, να αποτελείται φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, να συνεχίσετε να αγωνίζεστε μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους που αναλαμβάνετε και να πετυχαίνετε νέους στόχους. Όπως έχω σταθεί στο πλευρό σας και στο παρελθόν, με την ίδια αγάπη θα συνεχίσω να στηρίζω τη δράση και τις πρωτοβουλίες σας και ως νέα διοίκηση του Δήμου» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κρητών «Ταλώς» Λυκόβρυσης – Πεύκης

 

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κρητών «Ταλώς» Λυκόβρυσης – Πεύκης, παραβρέθηκε τέλος η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει με γνώμονα να διατηρήσει ζωντανή την πολιτιστική παράδοση της Κρήτης, και ευχήθηκε ο Σύλλογος να συνεχίσει και τη νέα χρονιά να μεταλαμπαδεύει στη νέα γενιά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους.

«Ο “Ταλώς” αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής και συλλογικής ταυτότητας του Δήμου μας με σημαντική πολιτιστική προσφορά. Από τα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου “ΠΕ.Α.Π” έχω σταθεί συμπαραστάτης του έργου σας και το ίδιο ενδιαφέρον θα συνεχίσω να επιδεικνύω και ως νέα διοίκηση του Δήμου στηρίζοντας τη δράση και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου, όπως και κάθε συλλογικότητας του Δήμου που συμβάλλει στη διάσωση και ανάδειξη των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων της πατρίδας μας» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ