Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με 600 νέα βιβλία ενισχύθηκε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα από 600 βιβλία παραδόθηκαν στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.

Η προσφορά των βιβλίων των 600 βιβλίων, 100 εκ των οποίων ήταν παιδικής
λογοτεχνίας, έγινε από αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας και η παράδοση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, και από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Γραμματέας Προγράμματος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, Δέσποινα
Μεντεσίδου.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας υλοποιούν και συμμετέχουν διαχρονικά σε εθελοντικές δράσεις, γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Σήμερα εμπλουτίζουμε τη δημοτική βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης με 500 νέα βιβλία, προκειμένου να ενισχυθεί το ήδη σημαντικό έργο της, εγκαινιάζοντας για το 2020 μια σειρά από αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Γινόμαστε μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε».

Αντίστοιχα τις ευχαριστίες του εξέφρασε και ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: «Ευχαριστούμε τον κ. Στεργίου και τη Νέα Δημοκρατία για τη σημαντική προσφορά της στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των οργανώσεων του κόμματος που συλλέγουν βιβλία για κοινωφελείς σκοπούς. Για μας αποτελεί έμπρακτη δικαίωση της δουλειάς, που γίνεται στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, η εμβέλεια της οποίας ξεπερνά τα όρια της περιοχής μας. Διαθέτει πλέον περισσότερους από 5.000 τίτλους βιβλίων και χάρη στην εθελοντική προσφορά των μελών της υλοποιεί σημαντικές δράσεις και εκδηλώσεις. Συνεχίζουμε με δράσεις εξωστρέφειας σε κάθε τομέα δημοτικών πολιτικών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ