Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αμαρουσίου – Κηφισιάς – Ωρωπού κ. Κύριλλου η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης την πρώτη ημέρα του χρόνου στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Μανόλης Αναγνωστάκης» με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αμαρουσίου – Κηφισιάς – Ωρωπού κ. Κύριλλου. Ο Σεβασμιότατος βράβευσε τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσο Μαυρίδη για την άριστη και διαχρονική συνεργασία του Δήμου με την Μητρόπολη και τις δομές της, σε ό,τι αφορά στην προσφορά στην κοινωνία.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν οι σεβασμιότατοί Πατέρες των ενοριών, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κος Γιώργος Καραμέρος, οι πρώην Δήμαρχοι κος Καμάρας, κος Φωκιανός, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των φορέων και των συλλόγων καθώς και πολλοί δημότες.
O Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχήθηκε στους παρισταμένους αλλά και σε όλους τους δημότες: «Ας ατενίσουμε το νέο χρόνο με αισιοδοξία με ελπίδα με δύναμη με κουράγιο μα πάνω από όλα με Αγάπη . Εύχομαι σε όλους να έχουμε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2018 γεμάτο Υγεία και Καλοσύνη και από το περίσσευμα της Αγάπης και της Καλοσύνης μας να το χαρίσουμε απλόχερα στους γύρω μας σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη σε όλο το κόσμο! Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ