Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με νέους κάδους εφοδιάστηκε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νέους κάδους απορριμμάτων εξοπλίστηκε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Πρόκειται για 120 κάδους που θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στις γειτονιές των δύο Δημοτικών Ενοτήτων σε αντικατάσταση παλαιότερων που έχουν φθαρεί.

Οι κάδοι εντάσσονται στην αναβάθμιση του εξοπλισμού καθαριότητας στη βάση του οποίου ο Δήμος έχει προσθέσει ήδη ένα νέο απορριμματοφόρο στο στόλο του, ενώ πρόκειται να αποκτήσει άλλα δύο νέα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας και ένα σάρωθρο με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» και υπόγειους κάδους απορριμμάτων με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό της Υπηρεσίας Καθαριότητας με την προμήθεια 120 νέων
κάδων απορριμμάτων, που θα τοποθετηθούν σε γειτονιές του Δήμου, ώστε να αντικαταστήσουν τους παλιούς και φθαρμένους κάδους. Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας και με ίδιους πόρους αξιοποιούμε τα έσοδα από τα ανταποδοτικά τέλη και κάθε άλλο χρηματοδοτικό εργαλείο απορρόφησης κονδυλίων, ώστε με χρήστη οικονομική διαχείριση να οικοδομήσουμε έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο με στόχο την αναβάθμιση παρεχόμενων υπηρεσιών στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Προτεραιότητα μας είναι η αναβάθμιση υπηρεσιών και εξοπλισμού και η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στις υπηρεσίες καθαριότητας για να έναν Όμορφο και Καθαρό Δήμο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ